Skip to Content
Terug naar het overzicht

Als roller is het niet altijd eenvoudig om inclusieve werkplekken te vinden. Gelukkig kennen wij nog wel wat werkgevers die geen probleem zullen maken van jouw set wielen. 

Onderstaand een aantal actuele inclusieve vacatures:

HandicapNL

Functie: Collectecoördinator

Als Collectecoördinator leid en help je vol enthousiasme mee aan de collectecampagne van HandicapNL. Daarmee draag je zorg voor onze vrijwilligers, zoals collecte-organisatoren en collectanten. Je speelt een sleutelrol in het verzamelen van waardevolle inzichten uit data en het leiden van de operationele uitvoering van de collecte. Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor het beheren en analyseren van gegevens, evenals het coördineren en aansturen van het collecteteam.

Lees hier meer

Functie: Programmaontwikkelaar Impact & Bestedingen

Als programmaontwikkelaar Impact & Bestedingen ga je in samenwerking met externe partners en (interne) collega’s, programma’s ontwikkelen binnen de drie domeinen waar HandicapNL actief is: ‘Wonen, Werk en Vrije tijd’.

Het is een veelzijdige rol waarin je niet alleen bedenkt en ontwikkelt, maar ook meewerkt aan de realisatie van mooie projecten die onze samenleving inclusiever en toegankelijker maken voor mensen met een handicap.

Lees hier meer

Functie: Fondsenwerver Particuliere Markt

Als fondsenwerver particuliere markt draag je zorg voor onze donateurs van HandicapNL. Je hebt ervaring hiermee en weet als geen ander hoe dat moet. Je ontwikkelt en stuurt DM, TM, een loyaltyprogramma en een upgradeprogramma aan. Samen met je collega’s denk je mee over lead- en andere wervingscampagnes waarbij jij als expert aan het roer staat.

Je werkt toe naar een steeds effectievere klantcontactstrategie. Daarbij stuur je uiteraard op rendement, maar hebt ook oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Kortom: jij zorgt ervoor dat meer en meer mensen zich betrokken voelen bij de missie van HandicapNL.

Lees hier meer

De Belastingdienst

Functie: Administratief medewerker

Beschrijving: Voor diverse kantoren is de Belastingdienst op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die affiniteit hebben met fiscaliteit. De werkzaamheden zijn administratief van aard, en worden uitgevoerd volgens een werkinstructie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende computersystemen. Daarnaast kan sprake zijn van contact met belastingplichtigen, telefonisch en/of schriftelijk. Daarbij is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en vast te leggen

Lees hier meer

KPN Amersfoort

Functie: Verkoopadviseur

Beschrijving: Wil jij in een jaar tijd werkervaring opdoen en opgeleid worden tot verkoopadviseur? In een uniek opleidingstraject binnen KPN is dit mogelijk en wordt er rekening gehouden met de maatwerkaanpassingen die bij een mogelijke arbeidsbeperking passen.

Als verkoopadviseur bij de winkels van KPN ben jij het aanspreekpunt voor klanten in de winkels van KPN. Je ontvangt ze en heet ze welkom in de winkel, staat ze te woord en helpt hen bij hun vragen. Jij bent verantwoordelijk voor het verder helpen van de klant, dit kan zijn bij het verkopen van een telefoon of abonnement, of hulp bieden als er iets kapot is bij een telefoon.

Lees hier meer (pdf)

Functie: Medewerker Contact Center

Beschrijving: Naast Verkoopadviseur heeft KPN ook een opleidingstraject voor medewerker Contact Center. Dit kan op MBO3 en op MBO4 niveau. Indien je dit jaar succesvol doorloopt heb je een diploma op zak en helpt Randstad Participatie je verder bij het vinden van een passende baan.

Als medewerker Contact Center geef je uitleg en beantwoord je vragen over de producten en diensten van KPN. Je bent verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van in- en uitgaande telefoongesprekken en e-mails van (potentiële) klanten. Je leert alles over het voeren van klantgerichte gesprekken, achterhaalt de klantbehoefte en biedt hier de juiste oplossing voor aan.

Lees hier meer voor informatie over het opleidingstraject op MBO3 niveau (pdf)

Lees hier meer voor informatie over het opleidingstraject op MBO3 niveau (pdf)

Randstad Participatie

Functie: divers

Beschrijving: Randstad Risesmart Participatie is er voor iedereen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart. Zij kijken naar wat wel kan, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Zij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers die inclusie en diversiteit belangrijk vinden en daarom ook mee willen denken in mogelijke aanpassingen die jij nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Hierbij zoeken zij naar de match tussen jouw kwaliteiten en vaardigheden in combinatie met wat nodig is om het werk succesvol uit te voeren.

Er zijn vacatures voor als je geregistreerd staat in het doelgroepregister (o.a. Wajong of participatiedoelgroep), maar ook als je om een andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart zijn wij er voor je (bijv. WIA, WAO, etc.). Goed om te weten dat zij niet al hun vacatures publiceren op hun website maar ze kijken op maat naar wat voor jou zou kunnen passen.

Klik hier voor meer informatie over de vacature (pdf) of ga naar de website.


0 mensen hebben gereageerd

Alles over rollen

Zoeken
Back to top